ویزای تحصیلی کانادا یا همان ویزای دانشجویی کانادا

متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا این کشور را به دلیل سطح بالای علمی دانشگاه ها و مدارس و هزینه تحصیل پایین نسبت به دیگر کشور های توسعه یافته، انتخاب می کنند.

تعداد افرادی که با ویزای تحصیلی کانادا ( ویزای دانشجویی کانادا ) در این کشور زندگی می کنند در حدود ۳۰۰٫۰۰۰ نفر می باشد که بر این تعداد هر ساله افزوده می شود. بسیاری از این دانشجویان و دانش آموزان به دلیل مزایای بسیار، کانادا را در بین کشورهای توسعه یافته برای تحصیل انتخاب می کنند.

مدارک تحصیلی کانادا جزء معتبرترین مدارک تحصیلی دنیا می باشد و دانشجویان را آماده ورود با بازار های کار جهانی می کند. همچنین هزینه های دانشگاه ها و مدارس کانادا پایین تر از بیشتر کشور های توسعه یافته می باشد. اكثر دانشجويان خارجی نيازمند ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی) در كانادا مي باشند . اگر چه در برخي موارد استثنا وجود دارد.

ویزای تحصيلی کانادا (ویزای دانشجویی کانادا)، سندي است كه از سوي اداره مهاجرت كانادا صادر شده و بنابر آن دانشجو یا دانش آموز مي تواند به مدت اعتبار ویزا در كانادا اقامت داشته باشد.

اداره مهاجرت كانادا و دفاتر ویزای کانادا معمولا پس از دريافت پذيرش تحصیلی متقاضی و احراز توانايي دانشجو جهت تامين هزينه هاي زندگي و شهريه دانشگاه، ویزای تحصيلی را صادر مي كنند. در برخي موارد اداره مهاجرت متقاضي را به گذراندن آزمايشهاي پزشكي و تهيه گواهی عدم سوء پیشینه از پليس ملزم مي سازد هرچند که در بیشتر موارد ایرانیان نیازی به ارایه عدم سوء پیشینه و انجام آزمایشات پزشکی برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ندارند.

متقاضی ویزای تحصیلی کانادا یا همان ویزای دانشجویی کانادا، می تواند برای افراد خانواده خود نیز درخواست ویزای همراه نماید. همسرمتقاضی در طول زمان اقامت در کانادا، اجازه کار دارد. فرزندان دارنده ویزای تحصیلی کانادا نیز می توانند در طول اقامت در کانادا در مقاطع تحصیلی دبستان و دبیرستان تحصیل نمایند.

متقاضیان تحصیل در کبک باید پیش از اخذ پذیرش دانشگاه، برای درخواست گواهی پذیرش دانشجویی یا همان CAQ اقدام نمایند.

دارایی لازم جهت کسب ویزای تحصیلی کانادا (ویزای دانشجویی کانادا):

متقاضی ویزای تحصیلی کانادا باید به اداره مهاجرت کانادا و دفاتر ویزا ثابت کند که دارایی لازم جهت پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا برای سال اول را دارد. آنها همچنین باید پشتوانه مالی لازم جهت تامین مخارج خود و همراهانشان را برای تمامی سالهای تحصیل، داشته باشند. برای بررسی دارایی لازم برای کسب ویزای تحصیلی به جدول زیر مراجعه نمایید .

تعداد افراد در پرونده تمامی استان ها بجز کبک
فقط خود دانشجو شهریه دانشگاه بعلاوه ۱۰٫۰۰۰ دلار کانادا برای هر سال
برای نفر اول که به پرونده اضافه شود مبلغ ۴٫۰۰۰ دلار کانادا برای هر سال
برای هر فرزندی که به پرونده اضافه شود مبلغ ۳٫۰۰۰ دلار کانادا برای هر سال

میزان توان مالی برای گرفتن ویزای تحصیلی کبک متفاوت می باشد. در کنار شهریه دانشگاه و یا کالج، متقاضی ویزای دانشجویی و تحصیلی در استان کبک باید نشان دهد که مبلغ زیر را نیز برای هزینه ها و تحصیل در کبک دارد.

تعداد اعضای خانواده حداقل دارایی مورد نیاز به دلار کانادا
یک نفر زیر سن ۱۸ سال $۶٫۲۷۰
یک نفر بالا سن ۱۸ سال $۱۲٫۵۳۸
دو نفر بالای سن ۱۸ سال $۱۸٫۳۸۸
یک نفر بالای ۱۸ سال و یک نفر زیر ۱۸ سال $۱۶٫۸۴۹
دو نفر بالای ۱۸ سال و یک نفر زیر ۱۸ سال $۲۰٫۵۹۸
دو نفر بالای ۱۸ سال و دو نفر زیر ۱۸ سال $۲۲٫۲۳۱

میزان توان مالی برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا از راه های زیر می تواند نشان داده شود:

  • رسید حساب بانکی و گردش حساب به نام متقاضی ویزای تحصیلی
  • ارایه برگه وام تحصیلی از یک موسسه مالی
  • ارایه رسید پرداخت شهریه دانشگاه
  • نامه ای از یک سازمان که تضمین پرداخت هزینه ها تحصیل را کرده باشد
  • برگه اثبات بورسیه یا کمک هزینه تحصیلی از داخل کانادا

اعضای خانواده متقاضی می توانند نامه ای جهت تضمین پرداخت هزینه های دانشگاه بعلاوه مدارک منبع پرداخت را برای کمک به پرونده، به دفاتر ویزای کانادا ارایه نمایند.

 

دانش آموزان و دانشجویانی که به ویزای تحصیلی کانادا نیاز ندارند:

افرادی که در یکی از گروه های زیر قرار می گیرند بدون نیاز به دریافت ویزای تحصیلی کانادا می توانند در این کشور تحصیل کنند.

  • تحصيل در دوره هایي كه مدت آن كمتر از شش ماه باشد .
  • كودكاني كه والدين آنها در كانادا اقامت قانوني دارند. به طور مثال والدین آنها با ویزای کار و یا ویزای تحصیلی در کانادا اقامت دارند. (به غیر از ویزای توریستی)
  • خانواده يا کارمندان سفارتخانه ها در كانادا.

كار در كانادا در زمان تحصيل:

دارندگان ویزای تحصیلی کانادا (ویزای دانشجویی کانادا) می توانند در زمان تحصیلشان بدون دریافت اجازه کار (ویزای کار کانادا)، خارج از محیط دانشگاه تا سقف ۲۰ ساعت در هفته کار کنند. دانشجویان در زمان تعطیلی دانشگاه (تعطیلات تابستانی و زمستانی) می توانند بدون داشتن ویزای کار به طور تمام وقت مشغول به کار باشند.

دانشجویان خارجی برای داشتن اجازه کار در کانادا باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • داشتن ویزای تحصیلی معتبر از کانادا.
  • در حال تحصیل در دانشگاه و کالجی در کانادا باشند ( مقاطع تحصیلی زیر دیپلم اجازه کار ندارند).
  • در حال تحصیل در رشته ای باشند که در انتها به اخذ مدرک ختم شود و طول مدرک تحصیلی بیش از ۶ ماه باشد

در ضمن ، همسر دانشجويان متاهل مي توانند، در زمان تحصيل همسر خود در كانادا كار كنند.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه و یا مدارس کانادا و اقدام از طریق ویزای تحصیلی کانادا می توانید با یکی از دفاتر ما تماس بگیرید.


مشاهده این صفحه به زبان English