ویزای توریستی کانادا (Visitor Visa)

کانادا سالانه میزبان بیش از ۳۵ میلیون مسافر می باشد. بیشتر این افراد از طریق ویزای توریستی کانادا به این کشور سفر می کنند.

به غیر از کشورهایی که معاف از ویزا برای سفر به کانادا هستند، بقیه مسافرانی که برای تفریح و بازدید از خانواده قصد سفر به کانادا دارند باید ویزای توریستی کانادا را دریافت نمایند.

مسافرانی که از کشور های معاف از ویزا به کانادا سفر می کنند نیز باید اجازه سفر الکترونیکی (eTA) دریافت کنند. فقط شهروندان آمریکا نیازی به دریافت ویزای توریستی و یا اجازه سفر ندارند. افرادی که کارت سبز آمریکا (Green Card) را دارند نیز ملزم به دریافت مجور ورود به کانادا هستند.

با آنکه در چند سال اخیر اکثر ویزاهای توریستی کانادا برای مدت ۵ سال و چندین ورود (مولتی) صادر شده است ولی دفاتر ویزای کانادا این اختیار را دارند که ویزا ها را برای مدتی کوتاه تر و یا برای یکبار ورود صادر کند.

برای دریافت ویزا توریستی کانادا، متقاضی باید دعوتنامه ای از فرد یا شرکتی در کانادا داشته باشد که دلیل سفر و تضمین های لازم به دولت کانادا در آن ذکر شده باشد.

نکاتی در مورد ویزای توریستی کانادا:

  • دولت کانادا می تواند از متقاضی ویزای توریستی کانادا در خواست انجام معاینات پزشکی نماید.
  • داشتن سوء پیشینه و یا مشکل حاد پزشکی می توان باعث رد شدن تقاضای ویزا شود.
  • متقاضیان ویزای توریستی کانادا باید اثبات کنند که توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های سفر می باشند.
  • متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزا ملزم به انجام انگشت نگاری می باشند. برای انگشت نگاری می توانند به دفاتر ویزای کانادا در ترکیه مراجعه نمایند.

اگر مایل به دریافت ویزای توریستی کانادا می باشید، می توانید با یکی از دفاتر بانیان سعادت تماس بگیرید.