ویزاهای موقت جهت اقامت، کار و تحصیل در کانادا

هر ساله میلیون ها نفر از طریق ویزاهای موقت که شامل ویزای تحصیلی، ویزای کاری و ویزای توریستی می شود به کانادا سفر می کنند.

ویزاهای موقت برای افرادی است که برای کار، تحصیل و یا سفر تفریحی به کانادا وارد می شوند. برای دریافت ویزاهای موقت متقاضیان می توانند از طریق سفارتخانه های کانادا اقدام نمایند.

اگر شما قصد تحصیل، کار و یا سفر به کانادا را دارید، می توانید با بررسی روش های این بخش شرایط خود را جهت اقدام بررسی نمایید.

در زیر لیست ویزاهای موقت کانادا شرح داده شده است:

  • ویزای تحصیلی کانادا
    این روش برای کسانی است که قصد تحصیل در کانادا را دارند. به همسر متقاضیان ویزا تحصیلی یا همان ویزای دانشجویی، ویزای کار داده می شود. داشتن پذیرش از دانشگاه، کالج و یا مدرسه ای در کانادا از شروط اقدام از این روش است.
  • ویزای توریستی کانادا
    این روش برای افرادی است که برای تفریح یا سفر تحقیقاتی قصد ورود به کانادا را دارند. افرادی که ویزای توریستی دارند می توانند در دوره های کوتاه مدت (کمتر از ۶ ماه) تحصیل نمایند. داشتن دعوتنامه از فردی از کانادا برای اخذ ویزای توریستی لازم می باشد.
  • ویزای کار کانادا
    این ویزا برای افرادی است که برای کار به کانادا سفر می کنند. ویزای این افراد را می توان در صورت داشتن شرایط لازم پس از ورود به اقامت دایم تبدیل کرد. داشتن پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا از شروط اقدام برای ویزای کار کانادا می باشد.

اگر قصد شما مهاجرت به کانادا می باشد، در کنار ویزاهای تحصیلی و کاری می توانید با مراجعه با صفحه روش های مهاجرت به کانادا، شرایط خود را برای مسیر های دیگر اخذ اقامت دایم کانادا ارزیابی نمایید.

شما همچنین می توانید سوالات خود در زمینه مهاجرت به کانادا را از طریق صفحه پرسش از شما، پاسخ از ما مطرح نمایید.

 


مشاهده این صفحه به زبان English