مهاجرت به کانادا از روش تخصصی استان انتاریو

روش تخصصی استان آنتاریو برای جذب متقاضیانی طراحی شده که در از مسیر ورود پیشتاز اقدام کرده و در مخزن رقابتی این مسیر قرار گرفته اند.

برای واجد شرایط بودن جهت مهاجرت به کانادا از این روش، متقاضی باید شرایط اقدام از مسیر ورود پیشتاز از یکی از روش های تخصصی فدرال و یا تجربه کانادایی را داشته باشد. اقدام برای این روش به صورت مستقیم امکان پذیر نیست. در عوض، ابتدا باید متقاضی دعوتنامه ای از استان آنتاریو، بر اساس پرونده موجود در سیستم ورود پیشتاز دریافت کند.

استان انتاریو خود متقاضیان موجود در سیستم ورود پیشتاز را جستجو می کند و با افرادی که شرایط زیر را داشته باشند دعوتنامه ارسال می کند.

  • دارای نمره حداقل 400 در سیستم رتبه بندی جامع ورود پیشتاز (CRS)
  • دارای سابقه کاری در یکی از مشاغل مورد نیاز استان انتاریو

 در 26 ژوئن 2017، اداره مهاجرت انتاریو اعلام کرد که در بین متقاضیان ورود پیشتاز به دنبال افرادی است که در یکی از زیر مجموعه های رشته های کامپیوتر، IT و الکترونیک سابقه کاری دارند. ریز لیست مشاغل مورد نیاز استان انتاریو به شرح زیر می باشد:

  • NOC 0131: مدیران ارتباطات مخابراتی
  • NOC 0213: مدیران کامپیوتر و سیستم های اطلاعاتی
  • NOC 2133: مهندسین برق و الکترونیک
  • NOC 2147: مهندسین کامپیوتر (به جز مهندسین و طراحان نرم افزار)
  • NOC 2171: تحلیلگران و مشاوران سیستم های اطلاعاتی
  • NOC 2172: تحلیلگران پایگاه داده و مدیران داده
  • NOC 2173: مهندسین و طراحان نرم افزار
  • NOC 2174: برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه های تعاملی
  • NOC 2175: طراحان و طراحان وب
  • NOC 2241: مهندسین و تکنسین های مهندسی برق و الکترونیک
  • NOC 2281: تکنسین های شبکه کامپیوتری
  • NOC 2282: تکنسین های پشتیبانی کاربر
  • NOC 2283: تکنسین های تست سیستم
  • NOC 5224: تکنسین پخش (Broadcast)
  • NOC 5241: طراحان گرافیک و تصویرگر

اداره مهاجرت استان انتاریو به افرادی که واجد شرایط باشند دعوتنامهٔ اقدام ارسال می کند. در این دعوتنامه از متقاضی در خواست شده که برای  روش تخصصی انتاریو به صورت آنلاین اقدام نماید. از زمان دریافت دعوتنامه متقاضی ۱۴ روز فرصت دارد که پرونده خود را برای اداره مهاجرت این استان ارسال نماید. اگر پرونده آنها مورد قبول استان آنتاریو قرار گیرد، متقاضی گواهی نامزدی استان را دریافت کرده و می توانند مدارک خود را جهت مهاجرت به کانادا به اداره مهاجرت ارسال نمایند.

 حداقل های مورد نیاز جهت اقدام از روش تخصصی انتاریو

برای واجد شرایط بودن جهت مهاجرت به کانادا از روش تخصصی استان انتاریو، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • کسب حداقل ۴۰۰ امتیاز در سیستم ورود پیشتاز
  • داشتن حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت و بدون وقفه یا معادل پاره وقت آن در ۵ سال گذشته در یکی از مشاغل بالا
  • مدرک تحصیلی دانشگاهی
  • مدرک زبان معادل CLB 7 یا بالاتر
  • ارایه نامه تعهد جهت اقامت در استان انتاریو
  • داشتن دارایی لازم جهت تامین هزینه های بدو ورود
  • و تمامی شرایط لازم جهت اقدام از روش تخصصی فدرال

اگر مایل به بررسی شرایط فردی خویش از طریق نیروی متخصص استان انتاریو می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا و یا تماس با یکی از دفاتر بانیان سعادت از واجد شرایط بودن خود در این روش و دیگر روش های مهاجرتی آگاه گردید. شما همچنین می توانید سوالات خود در زمینه مهاجرت به کانادا را از طریق صفحه پرسش از شما، پاسخ از ما مطرح نمایید.