روش بیزینسی و سرمایه گذاری مانیتوبا

روش تجاری و سرمایه گذاری مانیتوبا که پیش از این با نام روش کارآفرینی مانیتوبا معرفی می شد، جهت جذب سرمایه و ایجاد شغل در این استان طراحی شده است.

در روش سرمایه گذاری مانیتوبا اداره مهاجرت این استان درخواست متقاضیان را دریافت کرده و هر چند وقت یکبار به درخواست هایی که بالاترین امتیاز را دارند اجازه می دهد که پرونده تکمیلی خود را برای استان ارسال کنند. متقاضیان مهاجرت به کانادا از این روش، پس از قبولی ویزای کار ۲ ساله دریافت می کنند.اگر در مدت این ۲ سال متقاضی طرح تجاری ارایه شده به استان را پیاده سازی نماید، اقامت دایم کانادا را دریافت می کند.

همانطور که گفته شد روش سرمایه گذاری مانیتوبا بر اساس امتیاز بندی می باشد. در زیر جدول امتیازات این روش برای متقاضیان مهاجرت به کانادا قرار داده شده است.

 

سن (حداکثر ۱۵ امتیاز)

سن امتیاز
زیر ۲۱ سال ۰
۲۱ تا ۲۴ سال ۵
۲۵ تا ۲۹ سال ۱۰
۳۰ تا ۴۴ سال ۱۵
۴۵ تا ۴۹ سال ۱۰
۵۰ تا ۵۴ سال ۵
بیش از ۵۴ سال ۰

سابقه سهامداری و مدیریت (حداکثر ۱۵ امتیاز)

سابقه مدیریت و سهامداری Points
سهامدار و مدیر شرکت (با سهام بیش از ۵۰٪) ۱۵
سهامدار و مدیر شرکت (با سهام بین ۲۰٪  تا ۵۰٪) ۱۲
سابقه مدیریت ۱۰

متقاضی روش سرمایه گذاری مانیتوبا باید حداقل ۳ سال در ۵ سال گذشته سابقه مدیریت ارشد یک بیزینس را داشته باشد. در صورت سهامداری در چند شرکت، فقط سهام شرکت اصلی محاسبه می شود. در صورتی که همسر متقاضی هم در بیزنس معرفی شده سهام داشته باشد، جمع سهام هر دو ملاک قرار داده می شود.

 

میزان دارایی (حداکثر ۱۵ امتیاز)

میزان دارایی امتیاز
بیش از ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۱۵
بین ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۱۴
بین ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ تا ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۱۳
بین ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تا ۱٫۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۱۲
بین ۵۰۰٫۰۰۰ تا ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۱۰
بین ۳۵۰٫۰۰۰ تا ۵۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا ۸

 

سطح زبان انگلیسی و یا فرانسه (حداکثر ۲۰ امتیاز)

توضیحات CLB/NCLC امتیاز
سطح زبان پیشرفته بالای ۶ ۲۰
سطح زبان متوسط ۴ تا ۶ ۱۵
سطح زبان ضعیف کمتر از ۴ ۰

برای کسب امتیاز از این بخش، متقاضی باید نمره زبان از یکی از امتحانات IELTS, CELPIP و یا TEF ارایه نماید. از زمان نتیجه امتحان نباید بیش از ۲ سال گذشته باشد.

 

سازگاری با محیط و بازار کار مانیتوبا (حداکثر ۲۰ امتیاز)

فاکتورهای سازگاری  امتیاز
انجام سفر تحقیقاتی به مدت حداقل ۵ روز کاری ۱۵
سطح زبان همسر متقاضی بیش از CLB 5 ۱۰
فامیل درجه یک در استان مانیتوبا که بیش از ۱ سال در این استان اقامت داشته باشد ۵
تحصیل فرزند متقاضی در مانیتوبا – حداقل ۶ ماه پیش از ارسال پرونده ۵
تحصیل در مانیتوبا به مدت حداقل یکسال و یا کار در مانیتوبا به مدت حداقل ۶ ماه ۵

سفر تحقیقاتی باید در یکسال پیش از ارسال پرونده انجام شده باشد. فامیل درجه یک در مانیتوبا شامل خواهر و برادر، عمو و یا فرزندان، عمه و یا فرزندان، خاله و یا فرزندان، دایی و یا فرزندان، خواهر زاده، برادر زاده، پدرو مادر می باشد.

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به کشور کانادا می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا و یا تماس با یکی از دفاتر بانیان سعادت از واجد شرایط بودن خود در کلیه روش های مهاجرتی آگاه گردید.